Vanhaezebrouck slaat mea culpa na kritiek op Depoitre: Niet verstandig van mij

Vanhaezebrouck slaat mea culpa na kritiek op Depoitre: "Niet verstandig van mij"

1 maart - 18:44
6

Hein Vanhaezebrouck heeft op zijn persconferentie van vrijdag nog eens teruggeblikt op zijn uitspraken van de voorbije weken. Onder meer Laurent Depoitre kreeg het hard te verduren, waar Vanhaezebrouck zich nu ook voor excuseert.

Na de partij tegen Royal Antwerp FC nam hij zijn spelers stevig onder vuur en viseerde hij onder meer Depoitre, die een grote kans miste. "Dat was niet verstandig van mij", zegt Vanhaezebrouck op zijn persconferentie. "Laurent kent me ook wel heel goed en weet ook hoe ik ben. Hij heeft er me niet op aangesproken want hij kent me ook wel hé", aldus de trainer.

Volgens hem heeft de kritiek van Vanhaezebrouck echter geen gevolgen gehad binnen de spelersgroep. "Van iedereen die er allemaal heisa heeft rond gemaakt, waren de spelers degene die het minst heisa maakten. Soms is er al eens een uitspraak die beter niet gebeurt maar dat is allemaal niet persoonlijk", aldus Vanhaezebrouck.

Depoitre zou er ook niet al te hard aan tillen, zegt Vanhaezebrouck zelf. "Het is nooit een item geweest en hij is ook niet bij mij langsgekomen. Toch blijf ik wel bij mijn mening dat hij er bij die laatste fase had moeten zijn", besluit hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.