'Club Brugge krijgt toch nog slecht nieuws over blessure van Mignolet'

'Club Brugge krijgt toch nog slecht nieuws over blessure van Mignolet'

1 maart - 17:14
9

Ronny Deila gaf onlangs nog aan dat Simon Mignolet de partij tegen Molde zou halen. Maar inmiddels heeft Club Brugge toch slecht nieuws gekregen.

De doelman van Club Brugge raakte in de partij tegen Union geblesseerd en moest voortijdig naar de kant. Volgens Deila zou Mignolet hoogstwaarschijnlijk enkel de partij tegen KRC Genk niet halen. Bij Het Laatste Nieuws spreekt men andere taal.

Uit verder onderzoek bleek Mignolet namelijk toch een scheurtje in de hamstrings te hebben opgelopen en is hij dus ook langer buiten strijd. De partij tegen Genk komt te vroeg en ook voor de wedstrijd tegen Molde is hij hoogstwaarschijnlijk onbeschikbaar. Daarna moet nog blijken of Mignolet fit genoeg is om in actie te komen.

Deila zal de komende partijen in doel dus een beslissing moeten nemen. Nordin Jackers, Nick Shinton en Josef Bursik zijn nog mogelijke vervangers voor Mignolet.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.