“Dat kan geen toeval meer zijn voor Anderlecht”

“Dat kan geen toeval meer zijn voor Anderlecht”

26 februari - 16:16
8

Ludo Vandewalle had veel lof voor RSC Anderlecht na hun overwinning op het veld van Club Brugge. De chef voetbal van Het Nieuwsblad is van mening dat Anderlecht helemaal klaar is voor de Champions Play-Offs. Er resten nog drie wedstrijden in de reguliere competitie alvorens de nacompetitie begint.

Vandewalle had lof voor het niveau in deze topper. “Als dit een voorschot is op wat we straks in de Champions’ Play-offs krijgen te zien, kan het interessant worden”, vertelde Vandewalle in Het Nieuwsblad. Een gelijkspel was misschien correcter geweest, oordeelde de chef voetbal, maar als er één ploeg moest winnen vond hij dat het Anderlecht was.

Vandewalle acht Anderlecht volledig klaar voor de Champions Play-Offs en de strijd met Union SG voor de titel. “Dit seizoen valt het muntje bijna altijd naar de paars-witte kant. Nu ook weer en dat kan geen toeval meer zijn”, oordeelde de journalist. Hij vond ook individueel talent als Thorgan Hazard excelleren en had daarnaast lof voor de Anderlechts invallersbank. “Flitsen bepalen het resultaat”, besloot Vandewalle.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.