'Anderlecht stond er meteen en straalde ambitie uit. Titel in hun achterhoofd'

'Anderlecht stond er meteen en straalde ambitie uit. Titel in hun achterhoofd'

26 februari - 07:35 Laatste update: 07:35
28

RSC Anderlecht pakte de volle buit op bezoek bij Club Brugge (1-2). Daarmee verstevigde paars-wit de 2e plek in het Jupiler Pro League-klassement. Marc Degryse zag de match en is vol lof over de ploeg van Brian Riemer.

Degryse is vooral te spreken over de veerkracht van paars-wit. 'Anderlecht pakte dit seizoen al vaker punten na een achterstand, maar ik vond dit toch op een straffere manier'', schreef Degryse in Het Laatste Nieuws.

Aan motivatie en de wil om te winnen ontbreekt het niet in Anderlecht. 'Het had niks met voorzichtigheid te maken. Het stond er meteen en straalde ambitie uit. Hun aanpak toonde wat mij betreft de drive en de mentaliteit binnen Anderlecht', pende Degryse.

Het is duidelijk waar de ambities liggen. 'Ik concludeer daaruit dat de spelers er met de titel in hun achterhoofd zitten. Ze willen er absoluut voor gaan, al zullen ze dat niet luidop uitspreken', aldus Degryse.

Anderlecht staat nu op een stevige 2e plek in de Jupiler Pro League met 12 punten voorsprong op nummer 3 Club Brugge.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.