Riemer kijkt naar ranglijst: ''Als Union niet beeft, zullen ze kampioen zijn''

Riemer kijkt naar ranglijst: ''Als Union niet beeft, zullen ze kampioen zijn''

23 februari - 17:15 Laatste update: 17:27
8

Union SG heeft een straatlengte voorsprong in het Jupiler Pro League-klassement. Dat beseft RSC Anderlecht-trainer Brian Riemer, die met zijn team op de tweede plaats staat, zich ook. Riemer ziet echter nog steeds kansen.

Riemer kijkt ook achterom. ''Een succes zou ook druk op Club Brugge leggen en een groot gat met hen creëren'', vertelde Riemer aan RTBF.

Uiteindelijk komt alles neer op de Play-Offs. ''In de Play-Offs zal de druk op Union liggen. Als ze niet beven en de druk aankunnen, zullen ze kampioen zijn'', zei Riemer.

Union liet afgelopen Play-Offs steken vallen en Riemer ziet dat de concurrent een druk programma heeft. ''Maar de laatste twee seizoenen hadden ze moeite om ermee om te gaan. Bovendien zijn ze nog betrokken in drie verschillende competities'', aldus Riemer.

Anderlecht staat met 54 punten op de tweede plaats in de Jupiler Pro League. Union SG heeft in totaal 62 punten behaald.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.