Real Madrid moet wachten op transfer: 'Zou chaos compleet maken'

Real Madrid moet wachten op transfer: 'Zou chaos compleet maken'

19 februari - 09:26
1

Kylian Mbappé lijkt hard op weg naar Real Madrid. De deal zal waarschijnlijk echter pas aan het einde van het seizoen bekend gemaakt worden.

Mbappé weigerde een voorstel van Paris Saint-Germain om zijn aflopende contract met een jaar te verlengen. Het lijkt dus zeker dat de superster Parijs gaat verlaten. Zijn volgende club is nog niet bekend gemaakt, maar Real Madrid lijkt de beste papieren te hebben.

Volgens Cadena SER zal er echter geen deal bekend gemaakt worden tot PSG of Real Madrid is uitgeschakeld in de Champions League. Er bestaat een reële kans dat de twee grootmachten elkaar in de Champions League treffen. Beide teams zijn hard op weg naar de kwartfinale. "Als je in de Champions League een speler hebt die zegt dat hij naar de tegenstander gaat, is de chaos compleet. Voor Mbappé zou dit heel moeilijk zijn. Voor Madrid minder, maar vooral voor Mbappé. De druk van de clubleiding en de ultra's zou hem dan te groot worden", aldus de Spaanse journalist, Joaquín Maroto.

PSG stevent in eigen land af op de treble. Ook is de club nog volop in de race voor de Champions League. De cup met de grote oren werd nog niet eerder gewonnen door PSG. Mbappé heeft regelmatig zijn wens uitgesproken om het toernooi te winnen voordat hij vertrekt.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.