Vanhaezebrouck voor Maccabi Haifa – Gent: Niet simpel, hebben iets nodig

Vanhaezebrouck voor Maccabi Haifa – Gent: "Niet simpel, hebben iets nodig"

14 februari - 21:40

Hein Vanhaezebrouck, de hoofdtrainer van KAA Gent, blikt vooruit op de eerste confrontatie van het tweeluik in de tussenronde van de Conference League met Maccabi Haifa. Vanhaezebrouck voorziet een pittige uitdaging voor De Buffalo’s die snakken naar een overwinning.

Vanhaezebrouck legt uit dat het niet gemakkelijk gaat worden voor Gent tegen Maccabi Haifa, de koploper van Israël. “Je komt nu spelen tegen een goede ploeg uit Israël, dat gaat niet simpel zijn om hier te komen winnen. We gaan dat proberen, als dat lukt, des te beter. Maar we hebben iets nodig, een sprankeltje om hier de zege binnen te halen”, deelt Vanhaezebrouck via de officiële kanalen van Gent.

Vanhaezebrouck geeft aan dat Gent gewoon moet winnen, maar dat een gelijkspel ook voldoende kan zijn in Europa. “Het is gewoon winnen he, we moeten winnen. Het liefst in de competitie zo snel mogelijk en in Europa gaat het over doorgaan. Daar hoef je zelfs niet te winnen. Je kan twee keer gelijkspelen en toch doorgaan”, besluit Vanhaezebrouck.