Lapoussin na Union – Westerlo: Bleven steken, geen sprake van slechte dynamiek

Lapoussin na Union – Westerlo: "Bleven steken, geen sprake van slechte dynamiek"

10 februari - 23:29
1

Loïc Lapoussin, de linkermiddenvelder van Union SG, reageert op het 2-2 gelijkspel tegen KVC Westerlo Lapoussin wist voor de eerste keer tweemaal te scoren in één match voor Union, maar zag Westerlo toch in de absolute slotfase op gelijke hoogte komen.

Lapoussin reageert teleurgesteld na het 2-2 gelijkspel van Union tegen Westerlo. “Dit voelt aan als een nederlaag. Dit is een professionele fout. We hebben het eerste doelpunt ook weggegeven. Daarna zijn we goed teruggekomen in de wedstrijd, maar als je dan je kansen niet afmaakt, dan kan dit gebeuren”, citeert Sporza Lapoussin.

Lapoussin wordt vervolgens gevraagd of Union in een dipje zit na de eerdere nederlaag tegen Club Brugge in de halve finale van de Croky Cup. “Nee, het bekerduel met Club wordt over twee wedstrijden beslist. We hebben daar geen slecht resultaat behaald. Vandaag blijven we steken op een gelijkspel, maar er is geen sprake van een slechte dynamiek”, aldus Lapoussin.

Lapoussin geeft aan dat Union in staat is om zich te herpakken. “We kunnen nu snel de knop omdraaien en focussen op onze Europese wedstrijd. Het is de eerste keer dat ik twee scoor in een wedstrijd, maar ik had liever niet gescoord en wel gewonnen”, besluit Lapoussin.

Aankomende donderdag staat de Conference League match met Eintracht Frankfurt op het programma voor Union SG. De heenmatch is thuis en de returnmatch tegen Eintracht Frankfurt vindt een week later plaats.