Het stoort me dat een speler als Dolberg beschermd wordt bij RSC Anderlecht

"Het stoort me dat een speler als Dolberg beschermd wordt bij RSC Anderlecht"

10 februari - 11:32
48

Met de komst van Brian Riemer en Jesper Fredberg kwamen ook de resultaten, maar ook een pak Denen. Dat laatste stoort Olivier Suray toch een beetje.

In een gesprek met Sudpresse is de ex-speler van RSC Anderlecht dan ook bijzonder streng voor de huidige CEO of Sports en trainer van RSC Anderlecht. "Anderlecht is een Deense club geworden", klinkt het schamper. "Alle spelers komen uit het noorden van Europa, als gevolg van het bestuur dat er nu zit. Eerder waren het Zuid-Amerikanen, nu zijn het Denen", geeft hij aan.

En dat heeft volgens Suray ook gevolgen voor de selectiepolitiek binnen de club. Onder meer in de aanval. "Het stoort me dat een speler als Dolberg beschermd wordt, terwijl er op de bank een jongen zit die beter is", verwijst Suray nog naar Luis Vazquez.

Dolberg begon sterk aan zijn verhaal bij RSC Anderlecht, maar heeft inmiddels al niet meer gescoord sinds 1 december 2023. Sindsdien staat hij tien wedstrijden droog.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.