Van Bommel na remise tegen KV Oostende: ''Het leek zelfs een beetje arrogant''

Van Bommel na remise tegen KV Oostende: ''Het leek zelfs een beetje arrogant''

9 februari - 07:50 Laatste update: 07:53
4

Mark van Bommel zag zijn ploeg gelijkspelen tegen KV Oostende. De trainer van Royal Antwerp FC was niet echt te spreken over het resultaat van het heenduel in de halve finales van de Beker van België. De coach deelde zijn visie op de oorzaak.

Volgens hem leek het probleem te liggen bij de houding van het team. ''Het leek een beetje gemakkelijk, een beetje gelaten, een beetje arrogant zelfs, maar dat was het niet'', vertelde Van Bommel aan Het Belang van Limburg.

Toch zag de oefenmeester een uitstekende voorbereiding op de wedstrijd. ''De concentratie naar deze wedstrijd toe was top. Alleen was de technische uitvoering niet goed'', zei Van Bommel.

De Nederlander wees ook op een gebrek aan de juiste focus. ''En dat heeft deels ook met concentratie te maken. De concentratie van het moment. Daardoor werd het pingpong en speelden we in de kaart van Oostende'', aldus Van Bommel.

De terugwedstrijd wordt gespeeld op 29 februari om 20:45 in De Bosuil. Die avond zal bekend worden wie naar de finale van de Beker van België gaat.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.