STVV kon sterkhouders laten gaan: Kregen om half elf 's avonds nog een bod

STVV kon sterkhouders laten gaan: "Kregen om half elf 's avonds nog een bod"

5 februari - 23:31
3

STVV kon dit seizoen al indruk maken en heeft heel wat jonge spelers die uitblinken. Dat zorgt ook voor heel wat interesse, maar de Kanaries wisten toch flink wat pionnen in huis te halen. Er waren nochtans aanbiedingen.

In een gesprek met Het Belang van Limburg onthult sportief directeur André Pinto dat er onder andere veel interesse was in Aboubakary Koita. "Weet je dat we donderdag om half elf ’s avonds nog een bod binnenkregen op Koita? Dat toont maar hoe onvoorspelbaar het voetbal is", zegt hij.

Een vertrek kwam er echter niet. Bij STVV wil men dan ook geen belangrijke pionnen laten gaan. "We zijn echter niet gehaast om spelers van de hand te doen. We gaan zeker niet verkopen om te verkopen. Het moet een goede deal zijn voor de speler én de club", zegt Pinto.

Naast Koita werden onder andere ook Mathias Delorge, Jarne Steuckers en Matte Smets meermaals gelinkt aan een vertrek. Zij blijven echter bij de club, al lijkt een zomertransfer stilaan onafwendbaar.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.