KAA Gent dient geen klacht in na Anderlecht: “Wij doen nooit iets, heeft geen zin

KAA Gent dient geen klacht in na Anderlecht: “Wij doen nooit iets, heeft geen zin"

5 februari - 09:12
41

Er zal nog veel gesproken en geschreven worden over Anderlecht – KAA Gent. Paars-wit won met het kleinste verschil, maar de Buffalo’s voelden zich bestolen. Coach Hein Vanhaezebrouck was ook duidelijk op de persconferentie.

KAA Gent zal niet, zoals KRC Genk, een klacht neerleggen. “Neen, wij doen nooit iets, hé. Wij dienen geen klachten in. Twee jaar geleden, op Cercle Brugge, was er een duidelijk buitenspeldoelpunt, maar kon de VAR niet tussenkomen omdat... de cameraman er nog niet zat. Daar hebben wij toen ook niet tegen geprocedeerd. Dus dat gaan we nu ook niet doen. Dat heeft trouwens geen zin bij beoordelingsfouten.”

Vanhaezebrouck voelt zich niet geviseerd. “Neen, want we zijn niet alleen. (snel) Maar we zijn er wel altijd bij. Dat is een feit. Ik herinner mij nog een competitieopener tegen Standard met twee verkeerde beslissingen tegen ons. Dat zijn zaken die niet kunnen. Ik had daarnet een gesprek met een ex-scheidsrechter die altijd in het zwart floot. Die zei: ‘Het is niet meer te doen’”, citeert Het Laatste Nieuws.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.