KV Kortrijk kan bevestigen en pakt ook driepunter tegen Charleroi

3 februari - 20:09
5

KV Kortrijk heeft de smaak van overwinningen te pakken. Onder nieuwe coach Alexandersson wist het al goede resultaten neer te zetten en ook tegen Sporting Charleroi liep het goed af: 1-0.

Na het goede resultaat tegen Club Brugge kon KV Kortrijk met veel vertrouwen Charleroi ontvangen, dat zelf ook een belangrijke driepunter kon sprokkelen tegen KAS Eupen. Beide ploegen hadden echter nog steeds de punten nodig en moesten dus vol voor de overwinning gaan.

De thuisploeg kwam uiteindelijk toch beter voor de dag en wist voor het meeste gevaar te zorgen. Dat leek niet beloond te gaan worden, maar net voor rust wist Davies de verdiende 1-0 toch op het scorebord te zetten.

De tweede helft zorgde voor weinig voetbal, met wel meer balbezit voor Charleroi, maar amper een schot op doel. In het slot probeerden de bezoekers nog wel aanvallender voor de dag te komen, maar de grote kansen en al zeker de doelpunten bleven uit.