Vossen ambitieus met Zulte Waregem: “Ik koos bewust voor verlengd verblijf”

Vossen ambitieus met Zulte Waregem: “Ik koos bewust voor verlengd verblijf”

2 februari - 09:44

Zulte Waregem hoopt zo snel mogelijk weer naar het hoogste niveau te klimmen. Essevee doet het goed in de Challenger Pro League, maar volgens Jelle Vossen is het nog te wisselvallig.

Vossen wil met Zulte naar de Jupiler Pro League. “Ik koos bewust voor een verlengd verblijf aan de Gaverbeek en de motivatie is bijzonder groot om die promotie te realiseren, het liefst met die trofee. Daarnaast probeer ik de jongens op sleeptouw te nemen en dan is het soms wel zuur als je in die thuisduels net iets te vaak de boot in gaat. Wat ben je met drie doelpunten in twee duels zoals tegen KVO en Jong Genk, als je uiteindelijk met 1 op 6 achterblijft? Dan ben ik ook nog altijd niet om te genieten...”

Volgens Vossen moet het vooral thuis veel beter. “Ik ben ervan overtuigd dat we al de nodige progressie hebben geboekt. Op verplaatsing merk je tot wat we in staat zijn. Als speler ben je natuurlijk ontevreden met die resultaten in eigen huis, dat had ook niemand verwacht. Het is geen geheim dat wij onze thuisreputatie moeten opkrikken en daarom zullen we meer matuur moeten voetballen”, citeert Het Nieuwsblad de aanvaller.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.