Dreyer na gelijkspel Anderlecht: “Strafschop niet de reden van puntenverlies”

Dreyer na gelijkspel Anderlecht: “Strafschop niet de reden van puntenverlies”

2 februari - 09:26
34

RSC Anderlecht en KV Mechelen speelden 2-2 gelijk. Voor paars-wit al het derde gelijkspel op rij. Anders Dreyer sprak na de wedstrijd met Sporza.

Dreyer is ontgoocheld na het nieuwe puntenverlies. "Het is een teleurstellende avond, al ons derde gelijkspel op een rij. Dat is niet goed. Onze eerste helft was wel goed, daarin kunnen we meer scoren en de wedstrijd op slot gooien. Dan laten we ze terugkomen in onze slechte tweede helft, maar komen we alsnog opnieuw op voorsprong. Dat zou voldoende moeten zijn, maar was het niet.”

De Deen vindt ook niet dat de penalty de oorzaak is van het puntenverlies. “De strafschop is niet de reden dat we punten verliezen, we hadden de klus moeten klaren. Er is geen slecht gevoel in de kleedkamer, we hebben al vijftien  wedstrijden niet meer verloren in de competitie. Maar van deze wedstrijden moeten we wel leren. We moeten beter doen als we dicht bij Union willen blijven."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.