'Minder erge 'blessure' voor Nusa, Club Brugge overtuigd van Brentford-deal'

'Minder erge 'blessure' voor Nusa, Club Brugge overtuigd van Brentford-deal'

1 februari - 17:00
3

De toekomst van Antonio Nusa blijft onzeker. De Noor en Club Brugge onderhandelen momenteel met Brentford FC, dat na medische problemen twijfelt over zijn komst. Club Brugge is er echter van overtuigd dat er geen grote problemen zijn met Nusa.

Het goudhaantje sukkelt al even met de rug, maar bij de medische testen werd er naar verluidt ook zwevend kraakbeen in de knie gevonden. Dat bracht Brentford aan het twijfelen, dat Nusa nog steeds in huis wil halen, maar dan aan een lagere prijs.

Volgens Het Nieuwsblad gaat het echter niet om rondzwevend kraakbeen, maar wel om een groeiletsel in het kraakbeen. Een blessure die minder erg zou zijn en dat snel opgelost kan raken. Bij Club Brugge is men dan ook overtuigd dat de deal met Brentford zal doorgaan.

Of Brentford nog steeds de jackpot zal betalen, is nog maar de vraag. Club Brugge hoopt zo'n 37 miljoen euro te ontvangen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.