KRC Genk geeft overwinning helemaal uit handen in het slot tegen OHL

31 januari - 20:43
73

Oud-Heverlee Leuven heeft woensdagavond een 2-1 zege geboekt tegen KRC Genk. OHL draaide in het slot een 0-1 achterstand om in een zege.

Genk toonde zich in de eerste helft de betere ploeg, maar veel kansen leverde dat echter niet op. Bij de rust stond er dus nog een logische 0-0 score op het scorebord. Voor doelpunten was het wachten op de tweede helft.

In minuut 55 was het Genk dat de wedstrijd openbrak. De Limburgers klommen op voorsprong na een owngoal van Ricca. Dan leek Genk lange tijd op weg naar een zege. Tot in minuut 80 OHL een strafschop kreeg. Schrijvers zette zich achter de bal en hing de bordjes weer gelijk. In minuut 90 draaide OHL de wedstrijd helemaal om na een doelpunt van Pletinckx. 2-1 was ook de eindstand.