'Brentford geeft Nusa niet op, maar wil korting voor Club Brugge-goudhaantje'

'Brentford geeft Nusa niet op, maar wil korting voor Club Brugge-goudhaantje'

31 januari - 15:43
55

Het is nog maar de vraag of de transfer van Antonio Nusa richting Brentford doorgaat. Door vermeende medische problemen kent die deal wat moeilijkheden, al geeft de Engelse club zijn komst niet op.

Eerder raakte al bekend dat Brentford bereid was om een recordbedrag van 37 miljoen euro te betalen voor het Noorse goudhaantje. Hij trok al naar Engeland om daar medische testen af te leggen, maar daar zouden enkele medische problemen met de knie en de rug aan het licht gekomen zijn. Brentford is daardoor niet langer van plan om de jackpot te betalen.

Volgens The Standard wil de Engelse club Nusa nog steeds in huis halen, maar dan met een serieuze korting. Door zijn medische problemen wil men het risico niet nemen om de jackpot te betalen, al is men opvallend genoeg wel nog steeds bereid om hem in huis te halen.

Club Brugge en de Noorse bond gaven naar verluidt zelf al aan dat de medische zorgen rond Nusa overtrokken zijn. Of men dan ook bereid is om Nusa aan een lagere prijs te laten gaan, is nog maar de vraag. Zeker omdat ook verschillende Engelse topclubs zoals Tottenham, Newcastle en Chelsea blijven hopen op zijn komst.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.