'Frankfurt troeft Barcelona af met bod, Bergvall wil zelf graag naar Spanje'

'Frankfurt troeft Barcelona af met bod, Bergvall wil zelf graag naar Spanje'

27 januari - 16:00

Lucas Bergvall heeft zijn voorkeur uitgesproken voor een transfer naar FC Barcelona, zo meldt het Spaanse Mundo Deportivo. De zeventienjarige middenvelder, die te boek staat als toptalent in Zweden, wordt veelvuldig in verband gebracht met een transfer.

Bergvall staat onder contract bij Djurgårdens IF en wordt niet alleen gelinkt aan een overstap naar Barcelona, maar ook naar Eintracht Frankfurt. Beide clubs zouden reeds een bod hebben neergelegd bij Djurgårdens en de Zweedse club zou meer voelen voor de aanbieding van Frankfurt. Bergvall zelf lijkt echter een voorkeur te hebben voor een overstap naar Spanje.

Bergvall is onlangs op Instagram niet alleen Barcelona gaan volgen, maar ook spelers als Lamine Yamal en Pau Cubarsí, twee leeftijdsgenoten van de Zweed. Nu de geruchten hardnekkiger worden komt Bergvall niet meer in actie voor zijn club. Eerder werd hem al gevraagd of hij liever voor Manchester City of FC Barcelona zou spelen, ook toen gaf de jongeling de voorkeur aan Barcelona.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.