Hayden: ''Standard verlaten omdat de club de salarissen niet betaalt''

Hayden: ''Standard verlaten omdat de club de salarissen niet betaalt''

17 januari - 15:15 Laatste update: 15:16
20

Newcastle United activeerde begin deze maand de terugroep-clausule van Isaac Hayden. Daardoor is de middenvelder niet meer actief voor Standard. Volgens Sacha Tavolieri deed Hayden een boekje open over de redenen van zijn vroegtijdige vertrek bij Standard.

De hoofdreden van het vertrek is financieel. "De belangrijkste reden dat ik Standard heb verlaten, is dat de club de lonen niet op tijd betaalt... en ze zelfs helemaal niet betaalt'', vertelde Hayden.

De middenvelder gaat daarom stappen ondernemen tegen Standard. ''Ik ga nu een rechtszaak starten tegen de club om de lonen te krijgen die Standerd mij verschuldigd is'', zei de middenvelder.

Hayden is niet de enige die de dupe is. ''Bijvoorbeeld, ik heb mijn salaris van november ontvangen... op 28 december. Ze hebben ook geen bonussen aan de spelers betaald, en nu zijn de salarissen van december niet uitbetaald, en we zijn bijna aan het einde van januari... Het is een echte ramp!'', aldus de Engelsman.

Hayden kwam in totaal 10 Jupiler Pro League-wedstrijden in actie voor Standard. De middenvelder wist daarin geen goals te maken of assists te geven.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.