UPDATE: 'Moutha-Sebtaoui vertrekt toch niet van Anderlecht naar KV Mechelen'

UPDATE: 'Moutha-Sebtaoui vertrekt toch niet van Anderlecht naar KV Mechelen'

16 januari - 22:34 Laatste update: 19 januari - 11:10
9

RSC Anderlecht heeft de laatste jaren al meermaals afscheid moeten nemen van enkele talenten. Datzelfde gebeurt nu ook met Nail Moutha-Sebtaoui.

De achttienjarige linksachter was dit seizoen actief voor RSCA Futures, waar hij een basispion was en zich in de kijker wist te spelen. Volgens Het Laatste Nieuws heeft hij ook besloten om paars-wit te verlaten.

De Marokkaanse Belg gaat aan de slag bij KV Mechelen. Hij zal dit seizoen echter nog niet meteen uitkomen voor Malinwa en wordt meteen uitgeleend aan zusterclub Helmond Sport, de Nederlandse tweedeklasser.

Voor Moutha-Sebtaoui komt er zo een einde aan zijn Anderlecht-verhaal. Hij speelde zijn hele jeugd voor de Brusselaars, waar hij dit seizoen vijftien keer voor de RSCA Futures voor uitkwam.

Update: Moutha-Sebtaoui verlaat RSC Anderlecht toch niet. De medische keuring voor de overgang naar KV Mechelen was al geslaagd, maar paars-wit deed er alles aan om Moutha-Sebtaoui toch bij RSCA Futures te houden. Daarin is Anderlecht dus geslaagd. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.