Croky Cup: 'Strijd om Vlaanderen, Underdogs, Titelverdediging en Brusselse derby'

Croky Cup: 'Strijd om Vlaanderen, Underdogs, Titelverdediging en Brusselse derby'

15 januari - 16:40 Laatste update: 16:43
6

De Pro League blikt vooruit op de aankomende kwartfinale van de Croky Cup. Er staan vier matchen op het programma en de Pro League heeft ze allemaal van een titel voorzien. De eerste match is dinsdagavond tussen KAA Gent en Club Brugge, ‘The Battle Of Flanders’ oftewel de strijd om Vlaanderen.

De Pro League heeft per club ook een speler geselecteerd die de club mag vertegenwoordigen in het videogame thema. Bij De Buffalo’s is Sven Kums gespot en bij Blauw-Zwart lijken we Antonio Nusa te zien.

De tweede match vindt plaats tussen OH Leuven en Royal Antwerp FC. Deze match wordt door de Pro League betiteld als ‘de titelverdediging’, aangezien Antwerp de regerend bekerkampioen is. De derde match is tussen KV Oostende en RWDM. Oostende is de enige Challenger Pro League-club in de kwartfinale. Deze kwartfinale-match wordt betiteld als ‘The Underdogs.’

De laatste match vindt plaats tussen de nummers één en twee van de Jupiler Pro League. Koploper Union SG ontvangt in eigen huis RSC Anderlecht in de Brusselse derby. Het belooft een ware krachtmeting te worden tussen Union en Anderlecht.