Dreyer over zijn plannen met RSC Anderlecht: Wil prijs pakken met Anderlecht

Dreyer over zijn plannen met RSC Anderlecht: "Wil prijs pakken met Anderlecht"

9 januari - 16:59
14

Anders Dreyer, de Deense vleugelaanvaller van RSC Anderlecht, vertelt tijdens de winterstage in Tunesie over zijn plannen met paars-wit. Dreyer kent een zeer productief seizoen, de Deen geeft aan dat hij graag een prijs wil winnen met Anderlecht.

Dreyer vertelt via de officiële kanalen van Anderlecht wat zijn plannen bij de club zijn. “Mijn volgende stappen zijn om mezelf te blijven verbeteren op het veld. Ik wil het team blijven helpen met doelpunten en assists.”

Anderlecht staat op dit moment tweede in de Jupiler Pro League achter koploper Union SG. Ook in de Croky Cup doet RSCA nog mee. In de kwartfinale is Union de tegenstander. Dreyer geeft aan dat hij graag een trofee wint met Anderlecht. “Uiteraard wil ik ook een prijs pakken met RSC Anderlecht”, besluit Dreyer.

Dreyer kende het afgelopen seizoen geen vlammende start bij Anderlecht. Toch is Dreyer een van de absolute uitblinkers bij Anderlecht dit seizoen. In negentien matchen wist Dreyer al veertien keer te scoren. Assists geeft Dreyer iets minder vaak, tot nu toe twee assists dit seizoen.