Vanaken duidt zijn titelfavoriet aan, en: Club Brugge zit 10 op 10 in mijn hart

Vanaken duidt zijn titelfavoriet aan, en: "Club Brugge zit 10 op 10 in mijn hart"

9 januari - 09:10
33

Club Brugge is begonnen aan 2024 en zal daarin hopen op een serieuze comeback. Daarvoor kijkt het weer naar onder meer kapitein Hans Vanaken, die Blauw-Zwart de voorbije maanden meermaals over de streep trok. Hij ziet echter wel een andere ploeg de titel pakken.

In een gesprek met DAZN kreeg Vanaken de vraag of Club Brugge, dat momenteel op een vijfde plek staat, nog steeds de titel kan pakken. Dat is volgens hem ook zeker mogelijk, al ziet hij Blauw-Zwart niet als de favoriet. "Union SG", gaf hij daarvoor als antwoord.

Verder gaf hij aan ook positief verrast geweest te zijn door Igor Thiago en was Antonio Nusa volgens hem de speler die in 2024 ging ontploffen na een moeilijk einde van 2023 met verschillende blessures.

En dat Club Brugge en Hans Vanaken het goed met elkaar kunnen vinden, werd ook nog eens duidelijk. Bij de vraag hoe diep Club Brugge in zijn hart zit, moest Vanaken ook niet twijfelen: "Een 10 op 10", lachte hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.