'Nieuwe ploegmaat Lukaku krijgt opnieuw goed nieuws: contractverlenging bij Juve'

'Nieuwe ploegmaat Lukaku krijgt opnieuw goed nieuws: contractverlenging bij Juve'

8 januari - 23:02

Dean Huijsen heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij Juventus, meldt transfergoeroe Fabrizio Romano. De achttienjarige verdediger is onderwerp van gesprek in Italië na zijn indrukwekkende debuut voor AS Roma.

Huijsen wordt de tweede seizoenshelft door Juve uitgeleend aan Roma en maakte zondag zijn debuut. Na afloop regende het complimenten uit de voetbalwereld. Tussen de overgang door heeft de Nederlander nog een belangrijke zaak afgerond. Huijsen heeft zijn contract bij Juventus met één jaar verlengd, aldus Romano.

De 1.95 meter lange centrumverdediger lag aanvankelijk tot de zomer van 2027 vast bij De Oude Dame en heeft daar één jaar aan toegevoegd, waardoor hij tot medio 2028 bij Juve vastligt. In principe keert Huijsen na dit seizoen terug bij Juventus, waar hij in de voorbereiding op het nieuwe seizoen een kans krijgt bij de hoofdmacht.

Huijsen debuteerde afgelopen september in Oranje O19. Het is nog geen uitgemaakte zaak dat hij in de toekomst A-interlands voor Nederland gaat spelen, aangezien hij ook over een Spaans paspoort beschikt.