Uitblinker Bakayoko: Competitie, Champions League, beker, verjaardag, platte kar

Uitblinker Bakayoko: "Competitie, Champions League, beker, verjaardag, platte kar"

7 januari - 21:17 Laatste update: 22:03
1

Johan Bakayoko, weet dit seizoen veel indruk te maken bij PSV. De Rode Duivel vertelt dat hij vroeger posters van Arjen Robben en Neymar aan zijn muur had hangen. De PSV-uitblinker probeert hun niveau aan te tikken.

"Ik had een paar posters hangen vroeger. Van Neymar toen hij nog bij Santos speelde en van Robben in 2012", vertelt Bakayoko in gesprek met de NOS. "Dat zijn ook wel mijn type spelers en ik probeer hun niveau na te streven. Ik vind het mooi om te zien hoe zij voetballen en het is mooi om ook zoiets te mogen proberen te doen."

Op de vraag of Bakayoko gegarandeerd dat hij bij PSV blijft, komt geen helder antwoord. De twintigjarige Belg dolt met interviewer Joep Schreuder. "Wanneer jij iets vraagt, verwacht je een bepaald antwoord. En als ik niks antwoord, weet jij het allemaal even niet meer. Dat vind ik leuk", vertelt de buitenspeler lachend.

De ambities van Bakayoko zijn in ieder geval torenhoog. "Competitie, Champions League, beker, verjaardag, platte kar. We hebben nog veel te doen in 2024, het wordt een lang jaar." 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.