Courtois: België veel over gesproken, sluit de deur niet, wil bij Rode Duivels

Courtois: "België veel over gesproken, sluit de deur niet, wil bij Rode Duivels"

6 januari - 22:32 Laatste update: 22:49
49

Thibaut Courtois, de 31-jarige doelman van Real Madrid, was te gast bij het programma Vrede Op Aarde. De geblesseerde doelman werd op komische wijze geconfronteerd met wat ‘kapiteinsmopjes’ en ging dieper in op zijn afwezigheid tijdens het EK van 2024 in Duitsland.

Courtois was te gast bij een aflevering van Vrede Op Aarde, tijdens het programma ging het ook nog over de situatie tussen Courtois en bondscoach Domenico Tedesco bij De Rode Duivels. “Thibaut, je bent vanochtend uit Madrid overgevlogen, ben je dan niet jaloers op de kapitein? Als die zegt: ‘Ladies and gentleman, this is your captain speaking’”, citeert Het Belang van Limburg de show.

Courtois herhaalde tijdens de aflevering van Vrede Op Aarde dat de doelman zeker nog openstaat voor De Rode Duivels. “Vooral in België is er veel over deze zaak gesproken, iedereen heeft zijn mening en dat mag ook. Ik sluit de deur niet, ik wil nog voor de Rode Duivels spelen”, deelde Courtois.

Courtois sloot af door te vertellen dat de doelman ook langzamerhand op leeftijd komt. “Maar ik word er niet jonger op en de Europese reizen met de club wegen ook steeds zwaarder door. Deze blessure is voor mij een reset van alles. Ik ben er zeker van dat ik sterker zal terugkeren en dan zien we wel waar het staat met de Rode Duivels”, besloot Courtois.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.