Nainggolan sprak met Defour en Italiaanse clubs: “Voor 200.000 euro sjot ik niet

Nainggolan sprak met Defour en Italiaanse clubs: “Voor 200.000 euro sjot ik niet"

6 januari - 08:26
33

Radja Nainggolan staat onder contract bij het Indonesische Bhayangkara FC. De voormalige Rode Duivel gaf een openhartig interview aan Het Nieuwsblad en liet zich onder meer uit over zijn keuze.

Nainggolan had ook contact met enkele andere clubs. “Er was wel wat interesse, ik had ook in Europa kunnen blijven. Steven Defour heeft mij weleens om te lachen gevraagd of KV Mechelen niks voor mij zou zijn, maar dat is nooit serieus geworden. En uit de tweede klasse in Italië heb ik een paar voorstellen gehad, maar voor geen geld. Voor 200.000 euro per jaar ga ik niet sjotten, sorry.”

De 35-jarige Nainggolan heeft Indonesische roots en heeft naar eigen zeggen geen seconde getwijfeld. “Ik heb eigenlijk geen seconde getwijfeld. Ik zat al een halfjaar zonder club en had mij voorgenomen om te stoppen als ik voor het einde van het jaar geen ploeg had gevonden”, aldus de voormalige middenvelder van onder meer AS Roma, Inter en Royal Antwerp FC.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.