'Leko moet beslissing nemen, Standard kan vijf pionnen nog zien vertrekken'

'Leko moet beslissing nemen, Standard kan vijf pionnen nog zien vertrekken'

5 januari - 22:30
3

De wintertransferperiode is begonnen en bij Standard heeft men al enkele beslissing genomen. Ivan Leko werd aangesteld als de nieuwe coach en er werd afscheid genomen van Renaud Emond. Hij is mogelijk niet de enige vertrekker.

Bij La Dernière Heure weet men namelijk dat Standard er nog aan denkt om afscheid te nemen van verschillende pionnen. Achterin krijgt Leko de kans om een beslissing te nemen over Bope Bokadi en Kostas Laifis. Twee pionnen met een aflopend contract. Als Leko tijdens de stage beslist hen niet nodig te hebben, dan kunnen beide spelers gratis vertrekken. Ook een ontbinding van hun contract is mogelijk.

Daarnaast zoekt men bij Standard nog een oplossing voor Stipe Perica en Noah Ohio. Beide spitsen komen amper aan bod bij de Rouches en mogen dan ook tijdelijk vertrekken. Verder is het nog onduidelijk of Steven Alzate ook zal blijven. De middenvelder kan rekenen op heel wat interesse en is mogelijk één van de extra vertrekkers.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.