Mbappé laat zich uit over toekomst: 'We hebben een akkoord met de president'

Mbappé laat zich uit over toekomst: 'We hebben een akkoord met de president'

4 januari - 07:47 Laatste update: 07:48
1

Kylian Mbappé heeft een akkoord met Nasser Al-Khelaïfi, de voorzitter van Paris Saint-Germain. Dat stelt de Franse superster na afloop van de wedstrijd om de Franse Supercup, die door de hoofdstedelingen met 2-0 werd gewonnen.

"Ik heb geen keuze gemaakt, maar we hebben een akkoord met de president, Al-Khelaïfi. Niemand praat over mijn situatie, binnen de club. Het betekent dat alle partijen zijn beschermd. De focus ligt op het team, niet op mijn situatie", aldus Mbappé, die niet ingaat op vragen over mogelijke aanbiedingen van Real Madrid dan wel Liverpool.

Real Madrid leek lange tijd favoriet in de strijd om de handtekening van Mbappé, maar de aanvaller lijkt niet zeker van zijn zaak. De Madrilenen hebben hem daarom zelfs een ultimatum gesteld. Hoe Mbappé dat nieuws ontvangen heeft, is vooralsnog onbekend. Ondertussen draait de 25-jarige spits een uitstekend seizoen en was hij in de wedstrijd om de Franse Supercup, tegen Toulouse, goed voor de 2-0.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.