UPDATE: ‘Standard gaat voor Leko, meerjarig contract ligt klaar voor Kroaat’

UPDATE: ‘Standard gaat voor Leko, meerjarig contract ligt klaar voor Kroaat’

3 januari - 07:00 Laatste update: 12:20
21

Standard Luik is nog op zoek naar een opvolger voor de ontslagen Carl Hoefkens. Jonas De Roeck werd al genoemd, maar volgens Het Nieuwsblad is ook Ivan Leko (ex-Club Brugge en Antwerp) in beeld.

Standard is op zoek naar een ervaren trainer en Leko heeft al in de Jupiler Pro League gewerkt. Bij Club Brugge werd hij in 2018 landskampioen en met Royal Antwerp FC won hij in 2020 de beker. Leko werd in Kroatië bij Hajduk Split de laan uitgestuurd.

Naast Leko kijkt Standard ook naar andere kandidaten. Zo werd De Roeck nadrukkelijk genoemd. De oefenmeester werd dit seizoen nog ontslagen bij Westerlo. Zaterdag vertrekken de Rouches op stage naar het Spaanse Marbella.

Update: Volgens Het Laatste Nieuws gaat Standard vol voor Ivan Leko. De Kroaat moet de opvolger van Carl Hoefkens worden. In Luik ligt er een meerjarig contract klaar. De onderhandelingen zitten al in een vergevorderde fase.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.