‘Toen Club Brugge kwam, lag het pad naar een grote Europese carrière er’

‘Toen Club Brugge kwam, lag het pad naar een grote Europese carrière er’

2 januari - 20:29
5

Bruce Arena, de voormalig hoofdtrainer van Tajon Buchanan bij de New England, blikt vooruit op de transfer van Club Brugge naar Internazionale. Arena verwacht dat Buchanan het niet moeilijk gaat hebben om zich aan te passen bij Internazionale.

Arena is lovend over Buchanan, volgens de hoofdtrainer is Buchanan zijn transfer van Club Brugge naar Internazionale waard. “Het pad naar een grote Europese carrière was daar toen hij voor Club Brugge tekende, ik heb geen twijfels over zijn waarde”, citeert football-italia Arena.

Arena denkt dat Buchanan gaat verrassen bij Internazionale. “Ik denk dat hij gaat verrassen, hij heeft wel tijd nodig om zich aan te passen. Buchanan heeft geen gebrek aan verlangen om te leren en hij is moedig”, besluit Arena.

De 24-jarige Buchanan heeft in totaal 67 matchen achter zijn naam staan bij Club Brugge. Hierin wist Buchanan vijf keer het net te vinden namens Blauw-Zwart. Ook leverde Buchanan twaalf assists aan zijn ploegmaats.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.