Garry (ex-Arsenal) over ontvangst Lommel: “Ik zie het enorme potentieel”

Garry (ex-Arsenal) over ontvangst Lommel: “Ik zie het enorme potentieel”

2 januari - 20:43
2

Ryan Garry reageert zeer enthousiast op zijn aanstelling als nieuwe assistent-trainer van Lommel SK. Garry voegt zich bij de technische staf van hoofdtrainer Steve Bould en vervangt interim-assistent-trainer Kristof Van Hout.

Garry, de oud-speler van Arsenal en AFC Bournemouth, werkte eerder samen met Bould als manager van Arsenal U18. “Ik ben erg blij om deel uit te maken van de Lommel SK familie. Ik kijk ernaar uit om Steve Bould en de spelers te ondersteunen in het Soevereinstadion”, deelt Garry via de officiële kanalen van Lommel.

Garry is ook zeer te spreken over zijn ontvangst bij Lommel. “Iedereen heeft me zeer welkom geheten en ik kijk ernaar uit om de fans en de gemeenschap te ontmoeten in de komende weken”, aldus Garry.

Garry meent dat Lommel veel potentie heeft, de ploeg staat op dit moment achtste in de Challenger Pro League. “Ik zie het enorme potentieel hier bij deze club en onze ambitie is duidelijk. Ik hoop bij te dragen aan een productieve tweede seizoenshelft”, besluit Garry.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.