'Chelsea verandert van gedachten en laat voormalig transfer-target Nusa varen'

'Chelsea verandert van gedachten en laat voormalig transfer-target Nusa varen'

2 januari - 14:25 Laatste update: 14:30
2

Chelsea is niet langer geinteresseerd in Antonio Nusa. The Blues zien in Nusa een aanvaller die niet het profiel heeft dat bij de club nodig wordt geacht. Dat meldt The Standard.

Afgelopen zomer probeerde Chelsea de linksbuiten op te pikken voor 23 miljoen pond (ongeveer 26,5 miljoen euro). Die interesse komt deze winter te vervallen aangezien Chelsea een ander soort speler zoekt, bij voorkeur met meer ervaring.

Daarnaast wil Chelsea zich richten op de verkoop van spelers alvorens nieuwe spelers aan te trekken. Zo staat Ian Maatsen in de etalage en verwacht Chelsea de linkervleugelverdediger te slijten. Chelsea ontving al een bod van 31,5 miljoen pond (ongeveer 36 miljoen euro) van FC Burnley, waar Vincent Kompany hoofdtrainer is.

Nusa speelde dit seizoen in de Jupiler Pro League 14 wedstrijden voor Club Brugge. Daarin wist de 18-jarige Noor 2 keer te scoren en 2 assists te verzorgen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.