UPDATE: 'Buchanan vliegt woensdag naar Milaan, medische keuring volgt donderdag'

UPDATE: 'Buchanan vliegt woensdag naar Milaan, medische keuring volgt donderdag'

2 januari - 08:26 Laatste update: 14:05
15

De transfer van Tajon Buchanan naar Internazionale lijkt een done deal. De Italiaanse topclub legt naar verluidt zo’n zeven miljoen euro plus bonussen op tafel voor de vleugelspeler van Club Brugge.

La Gazzetta dello Sport richt zich op de transfer van Buchanan. Volgens de roze sportkrant wil Inter de Canadees morgen al binnenhebben. Buchanan werd al een tijdje in verband gebracht met een transfer en Inter was altijd al het concreetst.

Ook Man City werd eerder genoemd, maar de Serie A lijkt de volgende bestemming van Buchanan te worden. Met bonussen kan hij tot tien miljoen euro opleveren voor Club Brugge. Blauw-Zwart is overigens niet per se op zoek naar een opvolger.

UPDATE: In navolging van het nieuws van La Gazzetta dello Sport meldt Fabrizio Romano dat Buchanan woensdag naar Milaan afreist. Het enige wat dan nog rest voordat de deal volledig rond is, is de medische keuring die donderdag volgt.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.