Amoura (Union) nu al op weg naar buitenland? ‘Interesse Lyon en Wolves’

Amoura (Union) nu al op weg naar buitenland? ‘Interesse Lyon en Wolves’

29-12-2023 16:48
7

Er zijn geruchten over buitenlandse interesse voor Mohammed Amoura (23) van Union. Franse media wijzen op interesse van Lyon en Wolverhampton Wanderers voor de Algerijnse speler, maar een vertrek in januari lijkt onwaarschijnlijk.

Amoura heeft een aanzienlijke impact gehad bij Union, met dertien competitiedoelpunten in vijftien wedstrijden en twee goals in de Europa League. Deze prestaties zijn ook niet onopgemerkt gebleven bij buitenlandse clubs, die al geruime tijd zijn ontwikkeling in de gaten houden. France Football heeft bericht over concrete interesse van Olympique Lyon en Wolverhampton Wanderers in de speler.

Hoewel de geruchten over zijn vertrek zullen toenemen, blijft Union rustig. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Het lijkt erop dat de aanvaller niet zal vertrekken in januari, en Amoura zelf heeft ook aangegeven dat hij deze winter bij de club wil blijven. Financiële overwegingen spelen ook een rol, aangezien clubs als Lyon en Wolves eerder al met financiële restricties te maken hadden en mogelijk moeite zouden hebben om Amoura aan te trekken. 

Union betaalde in de zomer vier miljoen euro voor Amoura en hoopt op een aanzienlijke winst bij een eventuele transfer. Amoura's marktwaarde kan ook stijgen tijdens de Africa Cup, als hij wordt opgeroepen, maar voorlopig is het afwachten op de officiële selectie van bondscoach Djamel Belmadi.