Denkey bedankt zowel Cercle Brugge als Anderlecht-fans voor steunbetuigingen

Denkey bedankt zowel Cercle Brugge als Anderlecht-fans voor steunbetuigingen

28-12-2023 10:30 Laatste update: 10:29
5

Kevin Denkey kon niet bij de match zijn van Cercle Brugge tegen RSC Anderlecht. De doelpuntenmachine van trainer Miron Muslic was in Togo om zijn familie te steunen na het overlijden van zijn moeder. De fans stonden daarbij stil en Denkey is daar uiterst dankbaar voor.

De steun vanuit het Lotto Park ging niet aan Denkey voorbij. 'Jullie aanwezigheid in het stadion en de ontroerende applaus als eerbetoon aan mijn moeder waren een ongelooflijke bron van comfort en kracht. De warmte van jullie steun heeft ons diep geraakt', begon Denkey met zijn bericht op Instagram.

Niet alleen kreeg Denkey steun vanuit het Anderlecht-stadion. 'Ik wil ook mijn dankbaarheid uiten voor de enorme golf van liefde die ik op sociale media heb ontvangen', schreef de spits van Cercle Brugge verder.

Ook fans van de tegenstander toonden hun steun. 'Ik heb geen woorden voor alle liefde die ik ook van de supporters van Anderlecht heb ontvangen, jullie waren velen die zich mobiliseerden om mij te ondersteunen. Bedankt vanuit het diepste van mijn hart voor jullie welwillende gedachten', aldus Denkey.

Denkey staat dit Jupiler Pro League-seizoen al garant voor 15 doelpunten voor Cercle Brugge. Dit was de eerste match dit seizoen die de 23-jarige spits moest missen.