Mignolet na 1-1 van Club Brugge: “Op Union waren we geen mannen”

Mignolet na 1-1 van Club Brugge: “Op Union waren we geen mannen”

27-12-2023 12:31
19

De wedstrijd tussen Union Saint-Gilloise en Club Brugge bleek een nek-aan-nekrace te worden. Een 1-1 gelijkspel was uiteindelijk de uitkomst. Gustav Nilsson wist de bezoekers op voorsprong te trappen. Igor Thiago zette zijn topvorm voort en wist de 1-1 op het bord te zetten.

Simon Mignolet was tevreden met het gelijkspel van Club Brugge tegen Union. Hij erkende de eerlijkheid van het resultaat. "1-1 is een eerlijk resultaat." Mignolet zag een verbetering bij Brugge. "Het spelen tegen een team dat niet alleen tactisch, maar ook mentaal en fysiek sterk is, is een stap in de goede richting." 

“Op Union waren we geen mannen, we verloren de duels en vandaag waren we er wel”, getuigt de doelman van Club Brugge. “En nu hebben we een tweede seizoenshelft waarin we veel dingen kunnen veranderen, veel details.”

Mignolet kijkt alvast uit naar het trainingskamp in Spanje. Eerst hebben de mannen van Ronny Deila een week vrij. “We moeten er zijn want de bekerwedstrijd tegen KAA Gent komt er snel aan”, besluit Mignolet in RTBF.