Vanhaezebrouck looft 'fenomeen Vermeeren': 'De beste van Europa'

Vanhaezebrouck looft 'fenomeen Vermeeren': 'De beste van Europa'

25-12-2023 15:01

De Belgische competitie heeft flink wat talenten rondlopen, maar Arthur Vermeeren is misschien wel één van de grootste. Dat vindt ook Hein Vanhaezebrouck, die een opvallende kwaliteit ziet bij de middenvelder van Royal Antwerp FC.

Dat Vermeeren ver zal geraken, daar twijfelt Vanhaezebrouck niet echt aan. ''Hij gaat een topper worden'', klinkt het bij Sjotcast. De coach van KAA Gent ziet ook een opvallende kwaliteit bij Vermeeren. ''Hij is de snelste middenvelder van Europa'', aldus Vanhaezebrouck.

''Als hij vertrekt, kan niemand hem volgen'', gaat de trainer verder. ''Vermeeren kan tot wel 34 km per uur lopen. Middenvelders zijn normaal langeafstandslopers, supersnel zijn die normaal niet. Maar Vermeeren wel. Hij heeft alles, echt een fenomeen'', spaart Vanhaezebrouck de lofzang niet.

Vermeeren lijkt inmiddels ook bezig aan zijn laatste maanden bij Antwerp. De middenvelder werd de voorbije maanden meermaals gelinkt aan verschillende topclubs in Europa, waaronder onder meer FC Barcelona.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.