Anderlecht mist mogelijk ook Vertonghen tegen KRC Genk: “Geen risico nemen”

Anderlecht mist mogelijk ook Vertonghen tegen KRC Genk: “Geen risico nemen”

22-12-2023 17:05 Laatste update: 17:13
20

Naast de blessure van Francis Amuzu mist Anderlecht mogelijk ook Jan Vertonghen tegen KRC Genk. De verdediger werd geraakt op de enkel tegen Royal Antwerp FC en Brian Riemer wil geen risico nemen.

Vertonghen is aldus onzeker voor de topper tegen KRC Genk. “Jan heeft getraind gisteren, maar we nemen pas morgen een definitieve beslissing. We willen niet het risico lopen dat we hem voor langere tijd kwijt zijn”, zegt Riemer tegenover Het Laatste Nieuws.

Ook Zeno Debast is er al niet bij tegen KRC Genk. De verdediger is geschorst. Riemer heeft nog opties. “Voor morgen kan ik de backs naar het centrum schuiven. Sardella en N’Diaye zijn zeker opties. Met Lapage en Lissens hebben we ook twee sterke centrale verdedigers bij de RSCA Futures. Of ik kan een verdedigende middenvelder zoals Diawara een rijtje achteruit trekken. Ik heb verschillende opties, maar ik neem alles nog even in beraad.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.