Tissoudali spreekt duidelijke taal over een vertrek bij KAA Gent

Tissoudali spreekt duidelijke taal over een vertrek bij KAA Gent

22-12-2023 18:32
4

KAA Gent is bezig aan een goed seizoen en hoopt dat ook dit jaar te kunnen blijven volhouden. Daarvoor rekent het onder meer op Tarik Tissoudali, die naar zijn beste vorm groeit. En als het van hem afhangt, blijft hij ook bij de club.

Tissoudali werd in het verleden al meermaals gelinkt aan een vertrek, maar onder andere een blessure gooide roet in het eten. Binnenkort speelt hij met Marokko op de Afrika Cup, waar hij zich ook serieus in de kijker zal spelen. Al is de kans klein dat hij meteen daarna ook zal vertrekken.

De Marokkaanse aanvaller geeft namelijk duidelijk aan dat hij zelf geen vertrek zal forceren bij de club. "Ik maak sowieso het seizoen af bij Gent, maar daarna weet je nooit wat komt", aldus Tissoudali.

De 31-jarige Marokkaan heeft nog een contract tot medio 2026 bij Gent. Als hij nog een mooie transfer wil forceren, zal het dus komende zomer moeten gebeuren. Maar eerst wil Tissoudali nog een prijs winnen met Gent. "We gaan dit seizoen toch zeker voor één prijs. Als ik mag kiezen toch de landstitel. Of de Conference League", besluit hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.