Ten Hag vreest niet voor job bij Man Utd: 'Voldoen nu niet aan de eisen inderdaad'

Ten Hag vreest niet voor job bij Man Utd: 'Voldoen nu niet aan de eisen inderdaad'

15-12-2023 18:28

Erik ten Hag is nog niet bang dat zijn dagen bij Manchester United erop zitten. De Engelse club werd deze week uitgeschakeld in de Champions League en aanstaande zondag wacht een taaie ontmoeting met Liverpool. Toch denkt Ten Hag niet dat de negatieve reeks van de laatste weken hem fataal wordt.

"Ik maak me daar geen zorgen over", vertelt Ten Hag na een verwachte vraag tijdens zijn laatste persconferentie. "Ik wil dit team vooruit helpen en wedstrijden winnen. Dat is waar ik mee bezig ben en dat is ons project. We voldoen nog niet aan de eisen op dit moment, maar vorig seizoen waren we wel erg goed bezig. We moeten blijven focussen op het project waar we mee bezig zijn."

Ten Hag is er dan ook van overtuigd dat Liverpool verslagen kan worden. Zo lang zijn spelers zich maar op één ding echt concentreren. "Wij moeten vertrouwen uitstralen. Vorig seizoen heb ik ook geen een keer gezien dat we angstig een wedstrijd ingingen. De toekomst van Manchester United ziet er rooskleurig uit, als je ziet hoe veel jonge spelers we hebben. We komen met een team dat Liverpool kan verslaan en dat moeten we ook uitstralen."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.