Puertas (Union) na historische overwinning tegen Liverpool: “Grote prestatie”

Puertas (Union) na historische overwinning tegen Liverpool: “Grote prestatie”

15-12-2023 09:59
6

Union Saint-Gilloise won donderdag in het Lotto Park van Liverpool FC. De Brusselaars stoten door de overwinning door naar de Conference League. Union kan dus Europees overwinteren.

Cameron Puertas, een van de doelpuntenmakers en sterren van de wedstrijd, benadrukte de immense waarde van de overwinning op Liverpool: "Het is een enorm grote overwinning voor ons team vandaag. Om een ploeg als Liverpool te verslaan, dat is een grote collectieve prestatie waar we trots op kunnen zijn."

Hij erkende echter dat de score de kansen van Union niet volledig weerspiegelde. "In zulke wedstrijden moeten we leren en groeien. We mogen blij zijn met de 2-1 overwinning, maar eerlijk gezegd, denk ik dat we meer hadden kunnen scoren", klinkt het in RTBF. Maar toch, deze overwinning blijft van onschatbare waarde voor ons team."

Op de vraag of er spijt heerst na het einde van de campagne, antwoordde Puertas: "Ja, ergens wel. Na de wedstrijd tegen Toulouse wisten we dat we iets hadden gemist. Maar we moeten nu trots zijn op onze prestaties, onze spijt minimaliseren en genieten van dit moment van triomf."