Antwerp-trainer Van Bommel:  ''Dacht dat het buitenspel was, die derde goal''

Antwerp-trainer Van Bommel: ''Dacht dat het buitenspel was, die derde goal''

14-12-2023 10:15 Laatste update: 10:15
7

Royal Antwerp wist de Champions League dan toch af te sluiten met puntenwinst, en niet tegen de minste. Het FC Barcelona van Xavi moest buigen voor The Great Old (3-2). Mark Van Bommel bleef stoïcijns en genoot van de ambiance.

De Antwerp-trainer wist niet of de goal wel gold. ''Ik dacht dat het buitenspel was, die derde goal'', vertelde Van Bommel bij VTM na de match.

De ontlading in het stadion was groot na de treffer. ''Ik heb toen heel even naar de tribune gekeken hoe het tekeerging. Van boven is het al mooi, maar als je het van onderen ziet, vanop het veld, wat er gebeurt, hoeveel bier er door de lucht vliegt…'', zei Van Bommel.

Bij Van Bommel zal de avond lang op het netvlies blijven staan. ''Dit zijn van die Bosuilavonden die we vorig jaar ook in de play-offs en de competitie hebben meegemaakt, dat zijn speciale avonden'', aldus Van Bommel.

Antwerp behaalde door de winst 3 punten in de Champions League. Helaas is dat te weinig voor The Great Old om Europees te overwinteren.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.