Waar ligt de bestemming van El Khannouss? Weet niet of hij daar past

Waar ligt de bestemming van El Khannouss? "Weet niet of hij daar past"

08-12-2023 21:47

Bilal El Khannouss zal na het seizoen afscheid nemen van KRC Genk en kan uitkijken naar een nieuwe uitdaging. Waar die ligt, is nog niet bekend. Bij Extra Time gaf men er alvast wel hun mening over.

Na zijn doorbraak besloot El Khannouss om nog een jaartje bij Genk te blijven, maar maakte hij ook duidelijk komende zomer te zullen vertrekken. Hij lijkt onder meer op La Liga te mikken. Althans dat denkt Filip Joos toch. "Hij is ook Spaans aan het leren", gaf hij aan. "Ik denk ook dat dit voetbal hem goed zou liggen", klonk het nog bij Wesley Sonck.

Al weet Youri Mulder niet of La Liga ook de juiste bestemming is voor El Khannouss. "In Spanje heb je honderden van dat soort voetballers. Ik overdrijf een beetje, maar ze zijn allemaal technisch en gedrongen. Dus ik weet niet of hij daar wel past", aldus de Nederlander.

"Maar er zijn er geen honderd die als je ze hier laat spelen, ook uitblinken", gaf Joos van repliek. Terwijl ook Sonck nog een extra pluspunt zag bij de Marokkaan. "Fysiek is hij ook heel goed in orde", besloot hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.