Triest nieuws: Eric Verhoeven (65) overleden, Beerschot in rouw

Triest nieuws: Eric Verhoeven (65) overleden, Beerschot in rouw

06-12-2023 10:35
2

Het trieste nieuws van het overlijden van Eric Verhoeven heeft een golf van verdriet en rouw door de Beerschot-gemeenschap gestuurd. Als een ware Beerschotter vanaf zijn jeugd ademde Verhoeven paars en wit. 

Eric Verhoeven zijn voetbalreis begon vroeg op het oude Beerschot-terrein, en hoewel hij de eerste ploeg niet haalde als speler, bleef hij nauw verbonden met de club gedurende vele jaren als manager en teammanager. Hij viel er op door zijn passie en toewijding die hij toonde voor de club waar hij zo van hield.

In het Olympisch Stadion was Verhoeven niet alleen een icoon vanwege zijn clubloyaliteit, maar ook vanwege zijn kenmerkende Kielse humor, die hem geliefd maakte bij velen. Zijn zoon Vincenzo, ook een vertrouwd gezicht binnen de Beerschot-familie, heeft zijn eigen bijdrage geleverd aan de club, met enkele optredens in de hoogste klasse en een terugkeer na de herstart van de club in 2013. 

De herinnering aan Eric Verhoeven zal voortleven als een belangrijk en geliefd figuur binnen de paars-witte geschiedenis. De club zal voor de wedstrijd tegen Deinze een minuut stilte houden ter nagedachtenis van Eric.