Garcia (OHL) voor duel tegen Antwerp: Beetje bij beetje worden we beter

Garcia (OHL) voor duel tegen Antwerp: "Beetje bij beetje worden we beter"

01-12-2023 18:55
1

Oud-Heverlee Leuven slaagde er tegen in om te winnen onder coach Oscar Garcia. De Spanjaard gaat zaterdagavond tegen Royal Antwerp FC op zoek naar een goed resultaat met de Leuvenaars. Hij blikt tijdens zijn persconferentie vooruit op de verplaatsing naar de Bosuil. 

Na de verloren wedstrijd tegen Club Brugge zei Garcia dingen gezien te hebben die hij meer wil zien bij Leuven. "We zagen enkele zaken waar we echt blij mee waren. Het is uiteraard moeilijk om in twee of drie weken een team te veranderen. Maar beetje bij beetje worden we beter. We willen hier voort op bouwen  om betere resultaten te halen", zegt Garcia op de officiële kanalen van de club.

Wat de wedstrijd tegen Antwerp betreft zal OHL is er nog wat onzekerheid wat enkele spelers betreft. Sofiane Kiyine blesseerde zich in de loop van de week. Ook Siebe Schrijvers en Youssef Maziz ontbraken op training. Kento Misao lijkt ook niet op tijd fit te zijn voor zaterdag. "We hebben echter genoeg spelers die ons kunnen helpen", zegt Garcia.

Garcia wil tegen Antwerp uitgaan van eigen sterkte. "We moeten laten zien dat we in deze reeks willen blijven. We moeten zonder angst voetballen, moedig zijn en ons eigen spel spelen", besluit de OHL-coach.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.