Enorme lof voor Vertonghen: Heel Anderlecht is zot van hem

Enorme lof voor Vertonghen: "Heel Anderlecht is zot van hem"

30-11-2023 17:30
11

Jan Vertonghen is bezig aan een uitstekend seizoen en mag met RSC Anderlecht tevreden terugblikken op de heenronde. De 36-jarige Rode Duivel verkeert in bloedvorm en is niet weg te denken uit de basiself. Zijn prestaties leveren hem ook flink wat lof op.

Vertonghen mag dan wel bezig zijn aan de laatste jaren (of misschien zelfs maanden) van zijn carrière, maar dat is er niet meteen aan te zien. Degryse kan dan ook de lof niet op."Hij steekt er met kop en schouders bovenuit. Hij is in deze vorm eigenlijk nog te goed voor de Belgische competitie”, geeft Degryse aan in de podcast vier nul.

De verdediger is ook uitgegroeid tot een absolute smaakmaker bij de Brusselaars, ziet Degryse. "Na zijn late transfer van Benfica naar Anderlecht was het wat moeilijker. Er was dan ook dat jaar met de elfde plaats. Hij wilde zoiets niet meer meemaken, dat zei hij ook”, aldus Degryse.

De analist vindt Vertonghen veel ambitie en vooral honger uitstralen. Volgens hem heeft de verdediger dan ook een groot doel. "Hij wil kampioen worden en zijn carrière verlengen. Vertonghen wil Europa in, dat merk je aan alles. Ik vind het mooi dat hij op zijn 36ste nog die honger heeft. Heel de club is zot van hem", besluit hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.