Ruis in relatie Verhaeghe-Mannaert: Club Brugge had akkoord met miljardair

Ruis in relatie Verhaeghe-Mannaert: "Club Brugge had akkoord met miljardair"

30-11-2023 10:45
18

Club Brugge zal dan toch (nog) niet verkocht worden. Bart Verhaeghe gaf eerder deze week nog aan dat Blauw-Zwart voorlopig nog in zijn handen blijft en zelfs eigenlijk nooit te koop stond. HUMO-journalist Jan Hauspie had echter andere dingen gehoord.

Verhaeghe liet weten dat alle geruchten over een verkoop van Club Brugge eigenlijk niet correct waren en dat dat werd opgeblazen door de media. In HUMO spreekt Hauspie echter andere taal. "Ik laat me vertellen dat Club zo goed als rond was met de Amerikaanse miljardair David Blitzer, die enkele jaren geleden Waasland-Beveren al overnam", klinkt het.

Die verkoop kwam er echte niet. Het fijne weet Hauspie er ook niet van, al zou die mislukte deal wel voor extra ruis hebben gezorgd op de relatie tussen Verhaeghe en Vincent Mananert. "Mannaert lag dwars en moest er daarom uit. Maar even goed doet de ronde dat Verhaeghe last minute zijn staart zou hebben ingetrokken, wat dan weer de druppel was voor Mannaert", geeft hij aan.

Wel is het volgens hem duidelijk dat het nog steeds het plan is om Club Brugge te verkopen, maar dat er dan eerst een doorbraak moet komen in het stadiondossier. "Het uitblijven van die vergunning is een onoverkomelijk obstakel vormt in de verkoopplannen", aldus Hauspie.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.