Deila over Mannaert bij Club Brugge: Een belangrijke reden voor mijn komst

Deila over Mannaert bij Club Brugge: "Een belangrijke reden voor mijn komst"

29-11-2023 18:59
2

Ronny Deila, de hoofdtrainer van Club Brugge, reageert op het aankomende vertrek van Vincent Mannaert, de CEO van Club Brugge. Deila geeft aan dat hij gechoqueerd is, de hoofdtrainer noemt het een trieste dag voor Blauw-Zwart.

Deila vertelt het volgende over het nieuws dat Mannaert na dit seizoen stopt bij Club Brugge. “Een trieste dag voor de club. Ik moet zeggen dat ik best gechoqueerd ben door zijn beslissing. Hij was toch een belangrijke reden waarom ik voor Club gekozen heb”, citeert Het Laatste Nieuws Deila.

Deila is van plan om Mannaert met Club Brugge een mooi afscheid te geven. “Maar we moeten zijn beslissing respecteren en het is aan ons om hem te bedanken voor al zijn inzet met een prijs op het einde van het seizoen. Dat zou een mooi afscheid betekenen”, aldus Deila.

Deila geeft aan dat Club Brugge de vaardigheden van Mannaert gaat missen. “We gaan zijn knowhow missen en iedereen weet hoe belangrijk hij was, maar hij zal er dit seizoen nog alles doen om de club in zo'n sterk mogelijke staat achter te laten”, deelt Deila.

Deila sluit af door zich nogmaals lovend te uiten over Mannaert. “Vincent laat ten slotte ook wel een 'legacy' achter: Club zal voor kwaliteit en continuïteit blijven staan”, besluit Deila. De hoofdtrainer staat met Club Brugge donderdagavond tegenover Besiktas in de Conference League.